muzica buna ;)

miercuri, 9 decembrie 2009

Te iubesc ... România!

Te iubesc ... România! 
         Te iubesc pentru tot ceea ce reprezinţi, pentru tot ce însemni pentru mine. Te iubesc pentru că esti pe primul loc în Europa în toate clasamentele, te iubesc pentru că ai cele mai puţine taxe dar şi cele mai mici, te iubesc pentru că eşti cea mai curată ţară din lume, pentru că aici în România oamenii nu fumează şi nici nu aruncă chiştoacele şi gunoaiele pe jos.
          Te iubesc România pentru că locuitorii tăi ascultă numai muzică jazz şi clasică, pentru că nu există pături sociale, toţi fiind egali, pentru că toţi locuitorii tăi sunt oameni de cultură şi oameni foarte educaţi, pentru că nu există vagabonzi pe străzi şi huligani.
          Te iubesc România pentru că eşti condusă numai de politicieni competenţi, care sunt interesaţi de binele ţării şi de bunul mers al lucrurilor. Te iubesc pentru pentru emisiunile difuzate la TV, deoarece nu manipulezi şi prosteşti lumea cu televizotul ca şi în alte ţări. Te iubesc pentru că nu există şomeri, toată lumea munceşte şi face numai ceea ce îi place.
         Te iubesc pentru produsele ecologice şi tradiţionale care sunt produse în ţară, şi pentru că nu imporţi lucruri de calitate slabă. Tu exporţi doar produse foarte bune pentru toată lumea.
        Te iubesc România şi niciodată nu vreau să plec de aici unde se trăieşte din ce în ce mai bine.

Da-ţi un comment şi voi şi spuneţi daca sunteţi sau nu de acord cu mine, spuneţi şi voi ce iubiţi la această ţărişoară :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu