muzica buna ;)

miercuri, 9 decembrie 2009

Completări pentru articolul Te iubesc ... România!

Postare intitulată Te iubesc ... România! mai are nevoie de unele completări.
          A nu se înţelege că urăsc România, ci doar vreau să trag un semnal de alarmă. Un prieten de-al meu (Ciovică Liviu) spunea în felul următor: cu cat o franghie e facută din mai multe fire, aceasta poate să ţină şi un leu.
          Cu cât vor citi şi vor înţelege mai mulţi mesajul pe care am încercat să îl exprim, cu atât se vor uni mai mulţi şi vor face ceva în privinţa asta. Nu trebuie să aşteptăm să se întâmple lucrurile în jurul nostru, ci trebuie să fim noi protagoniştii, noi trebuie să acţionăm.
          Trebuie să arătăm şi să demonstrăm că în România se întâmplă şi lucruri bune, nu doar ceea ce vedem la TV, să arătăm că există şi frumos, că există şi iubire adevărată şi, nu în ultimul rând înţelegere.

4 comentarii:

  1. atat de tare iubesc tara asta incat maine la prima ora as emigra in Noua Zeelanda...lol

    RăspundețiȘtergere
  2. sa stii k scrii articole pe care intradevar ar trebui sa la citeasca toata lumea...in special politicienii...dar nu numai...adevarul gol golut...asteptam sa se intample lukruri bune in jurul nostru, in loc sa trecem la treaba si sa facem noi acele lucruri...:) felicitari pt acest articol;) cel mai bun pana acum:) Blonda de la Cristur:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foaie verde de dudau o sa fie si mai bine! Tara asta inca poate...sa fie cu cel mai corect vot electoral, cea mai greceasca democratie, cei mai cultivati oameni, cele mai obiective antene:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Un foarte ferm indemn la actiune. Frumosul, Iubirea Adevarata si Intelegerea trebuie traite si apoi regasite, ca tot mentionai intr-un articol anterior de feeling in comunicare. Trairea este suficienta ca sa le faca vizibile, fara sa necesite un efort explicit de demonstratie.

    RăspundețiȘtergere